Katy Perry şi Rihanna nu îşi mai vorbesc. De ce s-au certat cele două foste bune prietene

Katy Perry este atât de supărată pe Rihanna încât evită orice fel de contact cu aceasta. La recenta Gală a Premiilor Grammy, ea a cerut organizatorilor să-i ofere un loc în sală cât mai departe de Rihanna.

1342 afișări
Imaginea articolului Katy Perry şi Rihanna nu îşi mai vorbesc. De ce s-au certat cele două foste bune prietene

Katy Perry şi Rihanna nu îşi mai vorbesc. Motivul cerţii dintre cele două foste bune prietene (Imagine: AFP / MEdiafaxFoto)

Conform Daily Mail, relaţia dintre cele două a fost întreruptă după decizia Rihannei de a se întoarce la Chris Brown, artist care se află încă sub supraveghere de către poliţie tocmai pentru că a abuzat-o fizic în 2009.

O sursă a dezvăluit pentru US Magazine: Katy Perry nu mai este apropiată de Rihanna pentru că nu aprobă decizia acesteia de a se întoarce la Chris Brown".

Prietenii Rihannei insistă că aceasta din urmă nu are nicio problemă cu Katy Perry, dar nu-i pasă ce cred alţii despre relaţia ei cu Chris Brown pentru că ea este fericită acum.

"Rihanna nu are nicio problemă cu cineva şi nu îi pasă ce cred alţii despre relaţia ei. La Grammy s-a simţit bine alături de Chris", a spus un apropiat al celor doi pentru HollywoodLife.

Katty Perry pe de altă parte crede că Rihanna face o "greşeală uriaşă" prin împăcarea cu Chris Brown.

Cele două prietene au început să aibă o relaţie mai rece de când Rihanna s-a sărutat cu Brown în septembrie, la MTV Video Music Awards, atunci când ele au venit împreună la festivitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici