Keanu Reeves, protagonistul unui serial online de comedie

Keanu Reeves va fi protagonistul unui nou serial online de comedie intitulat "Sparhusen", interpretând rolul unui producător de muzică pop pentru o trupă care încearcă să se afirme.

22 afișări
Imaginea articolului Keanu Reeves, protagonistul unui serial online de comedie

Keanu Reeves, protagonistul unui serial online de comedie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce a exploatat teritoriul filmelor de cinema, Keanu Reeves încearcă acum şi producţiile web. Astfel, actorul face parte din distribuţia serialului online "Sparhusen", care va fi lansat la sfâşitul acestei luni de canalul digital My Damn Channel.

Accesorizat cu o perucă blondă, Reeves joacă rolul lui Vorste Fierron, un producător suedez de muzică pop, pentru o trupă care aspiră la recunoaştere. Primul episod este o cronică a tensiunilor născute în culisele formaţiei, pe perioada lansării primului single intitulat "Apples & Fish."

Scenariul serialului este semnat de Illeana Douglas, protagonista unui alt serial difuzat pe My Damn Channel, ajuns la al doilea sezon - "Easy to Assemble".

Canalul online care difuzează propriile producţii web, unele ajunse deja la a doua serie, a fost înfiinţat în 2007 de Rob Barnett, fost director executiv al CBS Radio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici