Kim Kardashian cere despăgubiri de 5,6 milioane de dolari, în urma jafului din Paris

Kim Kardashian cere despăgubiri de 5,6 milioane de dolari, în urma jafului din Paris, în care i s-a furat bijturerii în valoare totală de 12 milioane de lire sterline, informează site-ul american TMZ, citat de contactmusic.com.

1704 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian cere despăgubiri de 5,6 milioane de dolari, în urma jafului din Paris

Kim Kardashian cere despăgubiri de 5,6 milioane de dolari, în urma jafului din Paris (ImagineŞ Hepta/ Mediafax Foto)

După jaful din Paris, filmările pentru reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians" au fost suspendate, iar Kim Kardashian a încetat să mai fie activă pe reţelele de socializare, după ce s-a întors în California. Restul familiei Kardashian şi-a anulat apariţiile publice în viitorul apropiat.

Kim Kardashian şi-ar fi dat jos singură cătuşe de plastic şi ar fi ţipat după ajutor de la balcon, căci se temea că gaşca de hoţi încearcă s-o violeze, în timpul jafului din Paris, iar acum se învinovăţeşte pentru prezenţa continuă în social media: "Mi-am pus pe Snapchat inelul cu diamant."

După jaful petrecut în Paris, Kim începe să-şi regândească prezenţa în spaţiul online.

Kim Kardashian, regina selfie-urilor, inflamează de obicei internetul: cunoscută pentru instantaneele sale provocatoare, fotografiile sale forţează de obicei limitele decenţei.

Starleta îşi etalează avuţiile şi trupul pe reţelele de socializare. Acum, Kardashian le dă dreptate criticilor săi, care afirmau că imaginile pe care le postează online sunt indecente şi denotă aroganţă şi vanitate.

Kim Kardashian se învinovăţeşte pentru furt, pentru că a publicat o fotografie cu inelul de logodnă pe Snapchat şi a scris pe internet şi în ce loc din Paris se află, cu câteva ore înainte de jaf, relateză People.

Presa scrie că logodnicul ei, rapperul Kanye West ar vrea să-i cumpere un inel identic, însă Kim a refuzat deocamdată, pentru că nu vrea ca bijuteria ce o leagă de iubitul ei să-i reamintească noaptea jafului din Paris.

Site-ul american TMZ relatează că diva ar fi spus: "Posesiile materiale nu înseamnă nimic. Banii nu conteză, nu merită.". Site-ul de scandal adaugă că vedeta nu-şi va mai afişa public bogăţiile pe reţelele de socializare şi se gândeşte chiar să nu-şi mai promoveze nici măcar ultima colecţie vestimentară.

Kim Kardashian şi-ar fi dat jos singură cătuşe de plastic şi ar fi ţipat după ajutor de la balcon, căci se temea că gaşca de hoţi încearcă s-o violeze, în timpul jafului în care i s-au furat bijuterii extrem de scumpe şi o sumă de 9 milioane de lire sterline numerar.

Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian a fost ameninţată cu arma duminică seara într-un hotel din Paris de către indivizi deghizaţi în poliţişti, a anunţat purtătorul de cuvânt al acesteia, citat de Le Figaro online.

Vedeta de televiziune, în vârstă de 35 de ani, a fost legată la gură, încătuşată şi imobilizată în cadă de indivizii deghizaţi în ofiţeri de poliţie.

Kim Kardashian s-a eliberat singură de cătuşe din locul unde a fost ameninţată cu arma şi a fugit pe balconul apartamentului, să ţipe după ajutor, relatează Le Figaro. Se pare că vedeta "se temea că era pe cale să fie violată", în timp ce tâlharii i-au îndreptat pistolul la tâmplă. Kardashian îi implora: "Vă rog, nu mă ucideţi, am copii."

După ce a fost legată în baie, Kardashian a fost capabilă să facă scape disperată de cătuşe şi să ţipe la vecini. Tâlharii răscoliseră apartamentul, punând mâna pe bjiuterii în valoare de milioane de lire sterline, inclusiv un inel de 3,5 milioane de lire sterline şi două telefoane. Kim a părăsit capitala Franţei pe 3 octombrie, cu inelul de logodnă rămas fără enormul diamant.

Acum, publicaţia People povesteşte lupta disperată a starului de a scăpa de teroarea de la miezul nopţii, în Paris. A fost, de asemenea, dezvăluit faptul că tâlharii au strigat în mod repetat "inelul, inelul", în engleză stricată.

Devine tot mai clar, speculează jurnaliştii de la The Sun, că jaful a fost orientat spre furtul diamantul uriaş. Potrivit rapoartele site-ului TMZ vedeta a declarat poliţiştilor că se temea că era pe cale să fie violată când a fost legată la gură cu bandă adezivă şi când au luat-o de glezne să o ducă în baie.

Cei cinci hoţi au fugit cu aproape 9 milioane de lire sterline în numerar şi cu pietre preţioase, dar şi cu telefoanele mobile ale divei. Garda de corp a lui Kim Kardashian, Pascal Duvier, era în acel moment într-un club de noapte din apropiere, unde o escorta pe Kourtney Kardashian din apropiere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici