De Oktoberfest, Mercedes devine Bercedes. Cum se împacă berea cu industria auto - GALERIE FOTO

O companie mare ştie să speculeze un moment atât de mare. Sunt deja două tradiţii la fel de mari pentru Germania: Oktoberfest si Mercedes. Cea din urmă s-a legat bine de acest eveniment şi a făcut un pictorial cu fotomodelul Anastasia Sedlick.

316 afișări
Imaginea articolului De Oktoberfest, Mercedes devine Bercedes. Cum se împacă berea cu industria auto - GALERIE FOTO

De Oktoberfest, Mercedes devine Bercedes - GALERIE FOTO

GALERIE FOTO 

Fotografiile sunt făcute undeva la munte, cu două maşini de epoca, două maşini care au însemnat teribil la timpul lor pentru industria de maşini.

După câte se poate observa din fotografii, automobilele sunt în perfecta stare.

Citeşte continuarea articolului în Pro Motor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici