Kim Kardashian s-a deghizat şi şi-a schimbat look-ul pentru petrecerea de Halloween. Cum a arătat vedeta - FOTO, VIDEO

Kim Kardashian şi-a schimbat look-ul şi s-a deghizat pentru petrecerea de Halloween.

5409 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian s-a deghizat şi şi-a schimbat look-ul pentru petrecerea de Halloween. Cum a arătat vedeta - FOTO, VIDEO

Kim Kardashian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta s-a costumat în sirenă şi s-a făcut blondă pentru petrecerea din New York la care a fost prezentă sâmbătă, informează dailymail.co.uk.

Kim Kardashian a fost însoţită la eveniment de partenerul ei, Kanye West, care a fost "căpitanul" ei, fiind îmbrăcat în costum de marinar.

Starul de reality-show a părut foarte încântată de costumul ei, publicând pe conturile sale de Twitter şi de Instagram fotografii de la petrecere. Într-una dintre acestea apare şi Kanye West.

Kim Kardashian a declarat, de curând, pentru revista Tatler că vrea să se căsătorească în secret cu rapperul american.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici