Kylie Minogue a anuţat un nou turneu european

Starul muzicii pop australiene, Kylie Minogue, a anunţat că va pleca într-un nou turneu european, care va cuprinde 24 de concerte şi va debuta pe 6 mai 2008, la Paris, informează BBC.

2 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue a anuţat un nou turneu european

Kylie Minogue a anuţat un nou turneu european

În prezent, Kylie Minogue se află pe primele locuri în topurile muzicale cu noul ei single, "2 Hearts".

Intitulat "KylieX2008", noul turneu va cuprinde concerte în mai multe ţări europene, printre care se numără Marea Britanie, Germania, Finlanda şi Suedia.

Cântăreaţa australiană în vârstă de 39 ani a promis fanilor un spectacol "proaspăt, antrenant şi inovator".

Ultimul turneu al lui Minogue a fost amânat după ce cântăreaţa a fost diagnosticată cu un cancer la sân, în mai 2005. Ea a anulat concertele pe care trebuia să le susţină în cadrul turneului "Showgirl". În noiembrie 2005, aceasta a început şedinţele radioterapie la Paris, apoi a mai urmat câteva şedinţe de chimioterapie pentru a ucide ultimele reminiscenţe ale cancerului. În ianuarie 2006, Kylie a aflat că a învins această boală. În noiembrie 2006, Minogue şi-a reluat cu succes turneul "Showgirl", care s-a încheiat anul acesta.

În ciuda faptului că spectacolul a fost modificat pentru a o solicita mai puţin din punct de vedere fizic pe cântăreaţă, aceasta a fost nevoită să anuleze două concerte la Manchester, în ianuarie 2007, din cauza unei infecţii respiratorii.

Cântăreaţa, al cărei al zecelea album, "X", a fost lansat luni, a declarat că turneul "va fi o privire spre viitor, dar va include şi piesele ei favorite".

La începutul lunii iulie, presa britanică informa că Minogue şi-a anulat turneul mondial care urma să înceapă în iunie 2008, după ce medicii şi-au exprimat temerile în legătură cu starea sănătăţii ei. De altfel, în urmă cu câteva zile, piesa britanică a publicat fotografii şocante cu cântăreaţa care doarme pe jos în culise sau care este transportată în braţe de asistentul său, după spectacol, fiind prea epuizată ca să se mai deplaseze pe propriile picioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici