Kylie Minogue: Iniţial mi s-a pus un diagnostic greşit

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue, în vârstă de 39 de ani, care a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2005, a făcut această mărturisire la o emisiune de pe un post de televiziune american, realizată de celebra Ellen DeGeneres.

130 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue: Iniţial mi s-a pus un diagnostic greşit

Kylie Minogue: Iniţial mi s-a pus un diagnostic greşit (Imagine: Mediafax Foto)

„Doar pentru că cineva poartă halat alb şi utilizează instrumente medicale mari nu înseamnă că are dreptate”, a spus starul australian.

Minogue a mai spus că a continuat turneul Showgirl pentru că a consultat un doctor care i-a spus că este sănătoasă, deşi ea avea cancer. Starul a mai spus că nu este singura femeie care a păţit acest lucru. „Nu vreau să înspăimânt lumea, dar este un fapt demonstrat”, a spus Minogue.

DeGeneres a mărturisit, la rândul ei, că a fost supusă unei operaţii chirurgicale, după ce i s-a descoperit un chist în ţesutul mamar. „Am făcut o mamografie şi nu mi-au detectat nimic, iar după câteva săptămâni am descoperit că am un chist", a spus aceasta.

Minogue le-a avertizat pe celelalte femei: „Trebuie să-ţi asculţi intuiţia şi, dacă ai dubii, întoarce-te (la medic, n.r.)”.

Anul trecut, Minogue a spus că „furia” pe care a simţit-o la aflarea diagnosticului a ajutat-o să-şi canalizeze energia în studioul de înregistrări, după ce a terminat tratamentul.

După diagnosticarea cu cancer a lui Minogue, experţii au remarcat că din ce în ce mai multe femei au început să se preocupe de prevenirea cancerului mamar.

Ultimul turneu al lui Minogue a fost amânat după ce cântăreaţa a fost diagnosticată cu un cancer la sân, în mai 2005. Ea a anulat concertele pe care trebuia să le susţină în cadrul turneului "Showgirl". În noiembrie 2005, aceasta a început şedinţele de radioterapie la Paris, apoi a mai urmat câteva şedinţe de chimioterapie pentru a ucide ultimele reminiscenţe ale cancerului.

În ianuarie 2006, Kylie a aflat că a învins această boală. În noiembrie 2006, Minogue şi-a reluat cu succes turneul "Showgirl", care s-a încheiat anul trecut.

Învingătoare în lupta cu boala, artista a revenit în forţă anul acesta, cu un nou album, "X", care va fi promovat în cadrul turneului KYLIEX2008, ce va cuprinde - pentru prima data în cariera lui Kylie - şi România.

Kylie va purta pe scena de la Bucureşti o serie de ţinute semnate de celebrul designer Jean-Paul Gaultier. Pentru noul său turneu mondial, intitulat "KYLIEX2008", artista plănuieşte să adopte un look ceva mai sofisticat şi mai puţin provocator. De această schimbare de imagine se va ocupa personal designerul Jean-Paul Gaultier, care va crea şi ţinutele pe care cântăreaţa le va purta la concertul din Capitală.

Biletele la concert, care asigură spectatorilor locuri în faţa scenei, s-au epuizat, în timp ce numărul biletelor cu locuri situate în tribunele 1 şi 2 a scăzut sub o sută, anunţau organizatorii evenimentului, la începutul lunii aprilie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici