La doi ani după adopţie, o familie renunţă la o pisică, numită Jackson Avery, pentru că „muşcă”

  • Atât de frumoasă şi fermecătoare încât a primit numele lui Jackson Avery, seducătorul doctor din „Grey's Anatomy”, interpretat de Jesse Williams.
  • Şi totuşi, la doi ani după adopţie, familia a fost nevoită să renunţe la ea, pentru că „muşcă”.
3747 afișări
Imaginea articolului La doi ani după adopţie, o familie renunţă la o pisică, numită Jackson Avery, pentru că „muşcă”

Sursa foto: La Stampa

Familia care a adoptat pisica în urmă cu 2 ani, când era pui, în Puglia, Italia, a fost nevoită să renunţe la ea pentru că muşcă. Când nu-i convine ceva, reacţionează muşcând.

Din cauza trecutului ei şi probabil a gestionării greşite, Jackson nu a învăţat să gestioneze corect relaţiile cu oamenii. Din acest motiv, voluntarii asociaţiei „Fuori di Coda” s-au adresat unui veterinar comportamental pentru a înţelege pisica, scrie La Stampa.

Iar specialistul a spus că pisica „se controlează prea puţin şi are o limită foarte vagă între mângâiat, joc şi supărare, ceea ce înseamnă că se poate enerva brusc şi aparent fără niciun motiv”.

Pentru această problemă, care ar putea fi rezolvată cu atenţie suficientă, „adopţia nu este recomandată familiilor cu copii mici”. Mai mult, Jackson Avery are nevoie şi de spaţii deschise, în siguranţă totală: „privată de spaţiu, este frustrată şi, prin urmare, are nevoie de multă stimulare, aşa că apartamentele prea mici ar trebui evitate”.

Jackson are 2 ani şi jumătate, este castrat, microcipat, vaccinat şi compatibil cu alte animale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici