La două săptămâni după nuntă, un bărbat a descoperit că soţia lui - pe care a dat două capre, zahăr şi sare - este bărbat | FOTO

Un imam din Uganda, Sheikh Mohammed Mutumba, a aflat că proaspăta lui soţie, Swabullah Nabukeera, este bărbat la două săptămâni după nuntă. Cei doi nu au întreţinut relaţii intime deoarece mireasa a susţinut că este la menstruaţie.

118378 afișări
Imaginea articolului La două săptămâni după nuntă, un bărbat a descoperit că soţia lui - pe care a dat două capre, zahăr şi sare -  este bărbat | FOTO

La două săptămâni după nuntă, un bărbat a descoperit că soţia lui - pe care a dat două capre, zahăr şi sare - este bărbat

Imamul a fost suspendat din funcţie după ce a izbucnit scandalul, potrivit publicaţiei Daily Monitor din statul african. 

În timp ce Mutumba aştepta să îşi poată atinge soţia, un vecin a acuzat-o pe aceasta că a sărit peste un gard şi i-a furat haine şi un televizor. Cazul a fost raportat la poliţie, iar în timpul anchetei s-a descoperit că Nabukeera este bărbat.

Un reprezentant al poliţiei a declarat că suspectul purta un hijab şi sandale atunci când a fost interogat. În timpul percheziţiei, o poliţistă a descoperit că bărbatul avea haine băgate în sutien şi organe genitale bărbăteşti.

Nabukeera a spus că numele lui adevărat este Richard Tumushabe şi că s-a căsătorit cu Mutumba pentru a-i lua banii. Mătuşa bărbatului, care a primit plata pentru mireasă de la familia mirelui - inclusiv două capre, două pungi de zahăr, un carton de sare şi un Coran -, a fost şi ea reţinută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici