Lady Gaga, atacată cu ouă, la ieşirea dintr-un club din Sydney

Cântăreaţa americană Lady Gaga a fost atacată cu ouă în noaptea de marţi spre miercuri, în timp ce ieşea dintr-un club din oraşul australian Sydney.

660 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, atacată cu ouă, la ieşirea dintr-un club din Sydney

Lady Gaga, atacată cu ouă, la ieşirea dintr-un club din Sydney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Obişnuită ca fanii să-i strige numele şi să o aclame, artista americană a avut parte de un "tratament" puţin diferit noaptea trecută, când a fost atacată cu ouă, fără a fi însă lovită, în timp ce ieşea din clubul ARQ din Sydney, informează dailymail.co.uk.

În ciuda acestei situaţii neobişnuite, Lady Gaga, care purta o ţinută sumară din piele neagră, şi-a păstrat zâmbetul pe buze în timp ce era escortată de gărzile sale de corp până la limuzina care o aştepta în apropiere. În schimb, un bărbat din mulţime a fost lovit de un ou.

Artista a susţinut un concert-surpriză în clubul gay Nevermind, iar apoi şi-a continuat seara mergând să danseze într-un alt club de noapte din Sydney, ARQ.

Lady Gaga a fost devenit, marţi, cetăţean de onoare al oraşului australian Sydney, acest titlu fiindu-i acordat pentru "sprijinul necondiţionat" pe care artista îl acordă luptei pentru respectarea drepturilor homosexualilor.

Lady Gaga are 25 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009. Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici