Lady Gaga va lansa un brand de apă plată

Cântăreaţa americană Lady Gaga va lansa în curând un brand de apă plată îmbuteliată, ce va fi promovat printr-o campanie de câteva milioane de dolari, coordonată de echipa ei de creaţie "Haus of Gaga".

241 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga va lansa un brand de apă plată

Lady Gaga (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Artista americană, care şi-a lansat în urmă cu o lună propriul brand de parfumuri, intitulat "Fame", intenţionează să pătrundă şi pe piaţa produselor destinate stilului de viaţă sănătos, informează femalefirst.co.uk.

Pentru moment, numele brandului şi forma sticlelor în care va fi îmbuteliată apa plată promovată de Lady Gaga sunt ţinute în mare secret de echipa de creaţie cu care colaborează artista americană.

"Ştim doar că noul brand de apă plată va fi lansat în viitorul apropiat. Nimeni nu a văzut deocamdată prototipul acelor sticle. Apa plată «Gaga» reprezintă un proiect aflat în pregătire de mai multe luni, iar acum se apropie cu paşi mari ziua în care va fi făcut anunţul despre această lansare", a declarat o sursă pentru New York Daily News.

Presa americană susţine, cu maliţiozitate, că noul brand de apă plată ar putea reprezenta un proiect benefic pentru artista americană în vârstă de 26 de ani, care a recunoscut de curând că s-a îngrăşat cu aproape 12 kilograme după ce părinţii ei, Joseph şi Cynthia Germanotta, au deschis un restaurant - Joanne Trattoria - la New York.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.

Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici