Larry Hagman, interpretul lui J.R. Ewing din serialul "Dallas", a devenit vegan

Actorul Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul "Dallas", a slăbit 11,3 kilograme, după ce a devenit vegan, încercând astfel să lupte contra cancerului cu care a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni.

831 afișări
Imaginea articolului Larry Hagman, interpretul lui J.R. Ewing din serialul "Dallas", a devenit vegan

Larry Hagman, interpretul lui J.R. Ewing din serialul "Dallas", a devenit vegan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american a anunţat în octombrie 2011 că suferă de un tip de cancer aflat într-un stadiu în care poate fi tratat. Totodată, Hagman a anunţat că a început deja tratamentul şi că şi-a modificat anumite elemente din stilul său de viaţă, după ce a fost diagnosticat cu cancer, informează contactmusic.com.

Starul american este convins că noua dietă vegană îl va ajuta să învingă boala. "Mă simt minunat şi sunt din nou pe platourile de filmare", a spus Larry Hagman.

"Am terminat tratamentul şi medicii sunt încântaţi de progresele mele. Pronosticul pare să fie unul pozitiv. Am intenţia fermă să înving cancerul şi cred cu adevărat că mi-am oferit mie însumi cel mai bun început posibil, schimbându-mi dieta şi rămânând fidel motto-ului meu: «Nu-ţi face griji, fii fericit, simte-te bine!»", a declarat actorul american într-un interviu acordat publicaţiei britanice Mail On Sunday.

"Primul lucru pe care l-am făcut, după ce am fost diagnosticat cu cancer, a fost să devin vegan. Acum trăiesc cu sucuri din legume proaspete, care au un gust îngrozitor, dar cred cu tărie că ele mă vor ajuta să trec cu bine de această perioadă. Am slăbit de la 92,9 kilograme la 81,6 kilograme şi mă simt minunat. Fac exerciţii în fiecare dimineaţă", a adăugat Hagman.

Actorul, în vârstă de 80 de ani, i-a mulţumit cu această ocazie actriţei Linda Gray, colega sa din distribuţia serialului "Dallas", care l-a ajutat să facă aceste schimbări în stilul său de viaţă.

"Linda cunoaşte o mulţime de lucruri despre nutriţie şi a fost prima care mi-a spus că dacă vreau să trec cu bine peste această perioadă dificilă trebuie să îmi purific mai întâi corpul şi apoi să îl hrănesc într-un mod sănătos. Am un maestru bucătar care mă ajută şi trăiesc cu cinci astfel de sucuri proaspete pe zi. Sunt total vegan. Prepar la storcătorul de fructe un suc natural din varză, castraveţi, broccoli, păstăi de fasole şi avocado. Proteinele mi le iau din pudra de proteine. Nu folosesc deloc lapte, unt şi brânzeturi. Carnea a fost complet exclusă din meniu. Atunci când începi să înveţi despre aceste lucruri, unul dintre primele lucruri pe care le afli este faptul că acest aliment - carnea - este plină de steroizi şi hormoni umani de creştere", a explicat actorul american.

Hagman a fost supus unui transplant de ficat în 1995, după ani de alcoolism. De atunci, el sprijină Fundaţia Naţională pentru Rinichi, pentru a atrage atenţia asupra importanţei donării de organe, şi s-a pronunţat şi împotriva fumatului.

Un remake al celebrului serial "Dallas", care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 şi până în 1991, va intra pe micile ecrane în vara acestui an, din distribuţie făcând parte şi "veteranii" Larry Hagman, în rolul lui J.R., Linda Gray (Sue Ellen) şi Patrick Duffy (Bobby).

Versiunea actualizată a serialului "Dallas" va fi produsă de Warner Horizon Television şi difuzată de TNT.

Larry Hagman este actor, producător şi regizor de film. Cel mai celebru rol al său este J. R. Ewing din serialul TV "Dallas". Episodul "Who Shot JR?", difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul "Dallas", difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici