Lauryn Hill sărbătoreşte 20 de ani de la lansarea primului album solo printr-un turneu | VIDEO

Cântăreaţa americană Lauryn Hill va sărbători împlinirea a 20 de ani de la lansarea primului său album solo, "The Miseducation of Lauryn Hill", printr-un turneu care va avea loc în Marea Britanie, la sfârşitul acestui an, potrivit Reuters.

123 afișări
Imaginea articolului Lauryn Hill sărbătoreşte 20 de ani de la lansarea primului album solo printr-un turneu | VIDEO

Lauryn Hill sărbătoreşte 20 de ani de la lansarea primului album solo printr-un turneu

Fosta membră a trupei Fugees a lansat în 1998 primul său album solo, "The Miseducation of Lauryn Hill". Acesta a devenit primul material discografic hip-hop care a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului.

Concertele pe care artista în vârstă de 42 de ani le-a programat în Marea Britanie vor avea loc la sfârşitul lunii noiembrie şi începutul lunii decembrie.

Albumul "este o cronică a unei piese intime din tânăra mea existenţă", a spus Hill în comunicatul prin care a anunţat acest turneu.

Lauryn Noelle Hill şi-a câştigat celebritatea în calitate de solistă a grupului Fugees. După destrămarea trupei, cântăreaţa a lansat "The Miseducation of Lauryn Hill", pentru care a fost recompensată cu cinci premii Grammy, inclusiv la categoria "cel mai bun artist debutant".

După succesul răsunător obţinut cu acest album de debut, Lauryn Hill a decis să dispară pentru o vreme din atenţia presei, motivând că detestă să fie celebră şi urăşte industria muzicală. După o pauză de patru ani, artista a lansat "MTV Unplugged No. 2.0", un material care cuprinde înregistrări live şi "cântece profund personale". În ultimii ani, Lauryn Hill a înregistrat piese pentru coloanele sonore ale unor filme şi a susţinut câteva concerte în cadrul unor festivaluri muzicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici