Legendele nu mor niciodată. Madridul a denumit o stradă cu numele marelui fotbalist Ferenc Puskas

  • Fostul mare fotbalist al lui Real Madrid, maghiarul Ferenc Puskas, are începând de miercuri o stradă după numele său în Madrid.
  • Calle Ferenc Puskas e un omagiu adus celui care a contribuit la câştigarea a 10 trofee pentru clubul madrilen.
297 afișări
Imaginea articolului Legendele nu mor niciodată. Madridul a denumit o stradă cu numele marelui fotbalist Ferenc Puskas

Ferenc Puskas FOTO Youtube/Fotball Legend

Ferenc Puskas are acum o stradă numită după el în Madrid. Directorul de relaţii instituţionale al lui Real Madrid, Emilio Butragueño şi Amancio Amaro, au reprezentat clubul la evenimentul de inaugurare, la care au participat şi ministrul Afacerilor Externe şi al Comerţului din Ungaria, Péter Szijjártó, precum şi ambasadorul Ungariei în Spania, Katalin Toth.

Calle Ferenc Puskas este situat în cartierul El Cañaveral din cartierul Vicálvaro.

Legenda maghiară a jucat la Real Madrid între 1958 şi 1967. A evoluat în 262 de meciuri şi a înscris 242 de goluri, fiind în acest moment cel de al şaselea marcator al clubului din toate timpurile. Incredibilul său apetit pentru gol a fost crucial în câştigarea de către Real Madrid a 3 Cupe Europene, o Cupă Intercontinentală, 5 titluri în La Liga şi o Cupă a Spaniei.

Ferenc Puskas a câştigat de 4 ori Trofeul Pichichi, acordat de publicaţia Marca golgeterului fiecărui sezon din La Liga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici