"Liga Campionilor Dansez pentru tine" debutează pe 1 februarie, pe protv.ro

"Liga Campionilor Dansez pentru tine" - o competiţie exclusiv online între echipele care au participat de-a lungul timpului la show-ul de televiziune de la Pro Tv - va debuta pe ritmuri latino în data de 1 februarie, pe www.protv.ro, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

70 afișări
Imaginea articolului "Liga Campionilor Dansez pentru tine" debutează pe 1 februarie, pe protv.ro

"Liga Campionilor Dansez pentru tine" debutează pe 1 februarie, pe protv.ro

"Liga Campionilor Dansez pentru tine" este o competiţie exclusiv online, care are loc după regulile Ligii Campionilor din fotbal. Concursul, în care votul vizitatorului de pe www.protv.ro are un rol decisiv, se desfăşoară între echipele care au participat de-a lungul timpului la show-ul de televiziune "Dansez pentru tine" de la Pro Tv.

Prima parte a competiţiei va avea loc între 1 februarie şi 3 martie, în fiecare zi, de luni până duminică.

Două echipe se vor înfrunta online, fiecare dintre ele putând acumula puncte pe baza voturilor primite de la useri. La sfârşitul unui meci, echipa cu cele mai multe voturi acumulate primeşte 3 puncte. Echipa învinsă primeşte 0 puncte, iar egalitatea de voturi este premiată cu 1 punct.

Dacă, la sfârşitul tuturor meciurilor dintr-o grupă, două echipe se vor afla la egalitate de puncte, acestea vor fi departajate printr-un nou meci.

Echipele din Grupa A de la "Liga Campionilor Dansez pentru tine" sunt formate din: Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu, Monica Irimia (Cheeky Girls) şi Darius Belu, Smiley şi Adriela Morar, Adrian Tapciuc şi Livia Cenan.

Din Grupa B fac parte echipele: Andra şi Florin Birică, Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, Cristina Rus şi Bogdan Negrea, Alin Oprea (Talisman) şi Al-Sanadi Roxana Mihaela.

Grupa C are în componenţă echipele: Cosmin Stan şi Doina Ocu, Alex Velea şi Cristina Stoicescu, Laura Cosoi şi Bogdan Boanţă, Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloaba.

În aceleaşi timp, din Grupa D fac parte echipele: Victor Slav şi Carmen Stepan, Giulia Anghelescu şi Andrei Ştefan, Pavel Bartoş şi Luciana Muntean şi Eduard Andreianu (C.R.B.L.) şi Marieta Sabiescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici