Lindsay Lohan, implicată într-un nou accident de maşină. Ce automobil a lovit actriţa

Lindsay Lohan a provocat un nou accident de maşină, acesta fiind cel de-al doilea incident de acest tip în care este implicată starleta americană în ultima lună. Accidentul a avut loc miercuri, în timp ce actriţa făcea cumpărături în Beverly Hills, Los Angeles.

310 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan, implicată într-un nou accident de maşină. Ce automobil a lovit actriţa

Lindsay Lohan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În timp ce mergea pe celebrul Sunset Boulevard, Lindsay a lovit în spate un automobil Mustang care aştepta culoarea verde a semaforului, informează contactmusic.com..

O pasageră a automobilului Mustang a spus că un bărbat care se afla cu Lindsay Lohan în maşină a venit să-şi ceară scuze pentru incident şi şi-a lăsat numărul de telefon, spunându-i că ei nu se pot opri din cauza paparazzilor care îi urmăreau.

Automobilul Mustang a fost lovit uşor, potrivit site-ului tmz.com, specializat în ştiri despre vedete, şi nu se ştie nimic despre daunele suferite de maşina actriţei.

Cu acelaşi automobil, Lindsay Lohan a provocat un accident grav luna trecută. În urma acestui accident, actriţa a fost transportată la spital. Ea le-ar fi spus prietenilor că accidentul a fost provocat de o defecţiune a maşinii.

Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi droguri, filmează în această perioadă, la Los Angeles, pentru proiectul de televiziune "Liz & Dick", un film despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton. Acest film marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici