Lindt câştigă bătălia iepuraşilor de ciocolată din justiţie

Iepuraşii de ciocolată înveliţi în folie de aluminiu de la Lindt & Spruengli merită să fie protejaţi împotriva produselor imitate, a decis joi cea mai înaltă instanţă din Elveţia, care a ordonat discounterului german Lidl să nu mai vândă un produs similar în Elveţia şi să distrugă stocurile rămase.

753 afișări
Imaginea articolului Lindt câştigă bătălia iepuraşilor de ciocolată din justiţie

Reuters precizează că sondajele prezentate de Lindt au arătat că iepuraşul companiei era bine cunoscut publicului, a declarat Curtea Federală, adăugând că este probabil ca cele două produse să fie confundate, chiar dacă există unele diferenţe între ele.

Curtea a anulat o hotărâre a unui tribunal comercial elveţian împotriva Lindt şi în favoarea a două unităţi elveţiene ale Lidl anul trecut şi a ordonat Lidl să îşi distrugă stocul de iepuraşi de ciocolată.

Producătorul elveţian de ciocolată premium Lindt a purtat numeroase bătălii în instanţă de-a lungul anilor pentru a proteja unul dintre cele mai bine vândute produse ale sale.

Curtea federală din Germania a decis anul trecut că tonul auriu foliei care înveleşte iepuraşul de Paşte învelit în folie de aluminiu are protecţie de marcă înregistrată.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici