Lista nominalizărilor la premiile Sindicatului scenariştilor americani 2020

Lungmetrajele "Joker", "Parasite" şi "1917" se numără printre producţiile nominalizate la premiile Sindicatului scenariştilor americani (Writers Guild of America/ WGA), care vor fi decernate anul acesta pe 1 februarie, potrivit variety.com.

141 afișări
Imaginea articolului Lista nominalizărilor la premiile Sindicatului scenariştilor americani 2020

Lista nominalizărilor la premiile Sindicatului scenariştilor americani 2020

Astfel, la premiul pentru cel mai bun scenariu original au fost nominalizate filmele "1917", "Booksmart", "Knives Out", "Marriage Story" şi "Parasite".

În ceea ce priveşte trofeul pentru cel mai bun scenariu adaptat, acesta este disputat anul acesta de filmele "A Beautiful Day in the Neighborhood", "The Irishman", "Jojo Rabbit", "Joker" şi "Little Women".

Câteva dintre marile filme favorite la premiile din acest sezon nu au fost eligibile, pentru că scenariştii nu fac parte din sindicat. Astfel a fost omis "Once Upon a Time ... in Hollywood", proaspăt premiat cu trei Globuri de Aur, inclusiv pentru cea mai bună comedie şi cel mai bun scenariu, pentru că regizorul şi scenaristul Quentin Tarantino nu este membru al sindicatului.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în timpul galelor Sindicatului scenariştilor americani organizate simultan, pe 1 februarie, la Edison Ballroom din New York şi Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California.

Anul trecut, filmele "Can You Ever Forgive Me? ", de Marielle Heller, şi "Eighth Grade", de Bo Burnham, au fost marile câştigătoare ale premiilor Sindicatului scenariştilor americani (Writers Guild of America/ WGA).

Writers Guild of America/ WGA este alcătuit din scenarişti care lucrează în cinematografie, televiziune şi industriile new media din Statele Unite ale Americii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici