Loterie pentru biletele la ceremonia în memoria lui Michael Jackson

Familia Jackson şi cei care se ocupă de organizarea ceremoniei de marţi în memoria lui Michael Jackson au anunţat că cele 17.500 de bilete care vor asigura accesul gratuit al fanilor la eveniment vor fi distribuite prin tragere la sorţi, după înscrierea pe site-ul Staples Center.

60 afișări
Imaginea articolului Loterie pentru biletele la ceremonia în memoria lui Michael Jackson

Loterie pentru biletele la ceremonia în memoria lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tim Leiweke, preşedinte şi CEO al AEG, compania care administrează Staples Center, a declarat, în conferinţa de presă, că există numeroase chestiuni care trebuie rezolvate sau finalizate pentru ceremonia de marţi. El a mai precizat că dorinţa familiei Jackson este de a organiza o ceremonie la care să poată participa un număr cât mai mare de fani, motiv pentru care şi transmisiunile de la eveniment, pe TV sau streaming online, vor fi gratuite.

El a precizat că, pentru ca accesul fanilor să fie posibil la ceremonie, sunt puse la dispoziţia acestora 17.500 de bilete gratuite, dintre care 11.000 în interiorul Staples Center şi 6.500 într-un cinematograf amenajat special, cu trei ecrane de mari dimensiuni, unde se va transmite evenimentul.

Leiweke a spus că accesul la bilete se poate face prin înscriere gratuită pe site-ul Staples Centre, începând de vineri până sâmbătă după-amiază. Ulterior, câte două bilete vor fi acordate fanilor prin tragere la sorţi, urmând ca aceştia să fie anunţaţi în cursul zilei de duminică dacă se află printre cei care vor participa la ceremonie. Totodată, în cursul zilei de luni, fanii care au fost selectaţi pentru a primi bilete vor primi informaţii suplimentare referitoare la locul de unde pot ridica tichetele şi brăţările de identificare pe care urmează să le poarte pentru a avea acces la eveniment.

Tom Leiweke a mai spus şi că se vor lua măsuri pentru ca biletele oferite gratuit să nu fie vândute. El a declarat şi că nu va exista o procesiune mortuară, precum şi că se depun eforturi pentru a-i satisface pe fanii lui Michael Jackson din întreaga lume.

La eveniment, accesul fotografilor nu va permis, urmând ca familia să furnizeze imagini presei. În plus, ceremonia va fi transmisă live, gratuit, atât de posturile de televiziune, cât şi de site-uri, prin intermediul streaming-ului live.

Reprezentantul familiei Jackson a refuzat să dea orice fel de detalii referitoare la eveniment, precizând că se fac în continuare pregătiri pentru acesta.

Ken Sunshine, reprezentantul familiei Jackson, a mulţumit, în numele acesteia, autorităţilor din Los Angeles, AEG şi fanilor pentru sprijinul acordat. El a mai spus că dorinţa familiei şi aranjamentele făcute au ca obiectiv participarea la eveniment a unui număr cât mai mare de fani ai lui Michael Jackson.

"În numele familiei, cerem presei să arate consideraţie şi respect în aceste momente", a mai spus el, precizând că familia a făcut eforturi pentru ca fanii să poată participa, prin intermediul biletelor gratuite, şi că familia Jackson cere ca, din respect pentru cântăreţ, să nu se încerce falsificarea biletelor.

În timpul conferinţei de presă au mai vorbit reprezentanţi ai Primăriei şi Poliţiei din Los Angeles, siguranţa şi ordinea fiind cele două teme accentuate de vorbitori. Reprezentanţii celor două instituţii au făcut referire şi la sistemul de acces la ceremonie, pe baza biletelor gratuite sau a acreditărilor de presă, precizând că, pentru fanii care nu primesc bilete, ar fi mai bine să urmărească ceremonia de la propriul domiciliu.

Pe de altă parte, reprezentantul Poliţiei din Los Angeles a precizat că accesul în zona în care vor avea loc funeraliile va fi restricţionat, urmând să se impună un perimetru de securitate special pentru evenimentul de marţi.

Detaliile referitoare la ceremonia care va avea loc, marţi, în memoria lui Michael Jackson au rămas un mister şi după conferinţa de presă organizată pe această temă de reprezentanţii familiei Jackson, ai Primăriei şi Poliţiei din Los Angeles şi ai AEG, administratorul Staples Center.

Conferinţa de presă, de la care se aşteptau informaţii referitoare la derularea ceremoniei care va avea loc marţi în memoria lui Michael Jackson, nu a oferit mai multe detalii decât cele furnizate deja de presa americană. Reprezentantul familiei Jackson a refuzat să dea detalii despre eveniment, precizând că aceasta este dorinţa familiei.

Conferinţa, care a început cu o întârziere de 15 minute faţă de ora programată, a fost transmisă de TMZ.com prin streaming live.

Aşa cum informa presa americană în cursul zilei de joi, funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc pe 7 iulie, de la ora 10.00 a.m., la Staples Center din Los Angeles. Aceste informaţii au apărut după ce, miercuri, familia starului a emis un comunicat în care a indicat că acesta nu va fi înmormântat la ferma Neverland. La începutul săptămânii, presa americană indica Neverland sau Memorial Coliseum din Los Angeles ca posibil loc de înmormântare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici