LOTO 6/49. Relaxarea nu vine cu „noroc” pentru jucători. Ce se întâmplă cu extragerile LOTO după 15 mai

  • Pe 19 martie, în urmă cu două luni, a avut loc ultima extragere organizată de Loteria Română. De atunci, agenţiile LOTO au rămas închise.
  • Loteria Română a transmis, în ziua în care românii aşteptau o nouă extragere, că agenţiile loto nu se deschid.
  • Loteria aminteşte că lucrează la o platformă pentru jocuri loto online.
7553 afișări
Imaginea articolului LOTO 6/49. Relaxarea nu vine cu „noroc” pentru jucători. Ce se întâmplă cu extragerile LOTO după 15 mai

LOTO 6/49. Relaxarea nu vine cu „noroc” pentru jucători. Ce se întâmplă cu extragerile LOTO după 15 mai

Loteria Română a transmis că între măsurile de relaxare din 15 mai nu se află şi redeschiderea agenţiilor loto.

Astfel, agenţiile loto rămân închise „până la o nouă decizie a autorităţilor”, transmite Loteria Română, ca urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă din 15 mai, în care activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise.

„În ceea ce priveşte informaţiile eronate şi vădit tendenţioase care induc în eroare opinia publică, apărute în cursul zilei de astăzi în câteva publicaţii online, conform cărora Loteria Română ar încălca legislaţia stării de alertă, vă comunicăm că acestea nu au niciun fel de suport real şi că instituţia noastră a respectat întocmai atât prevederile legale aplicabile în starea de urgenţă cât şi dispoziţiile impuse prin Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă”, a transmis organizatorul jocurilor. 

Loteria aminteşte că în colaborare cu Autoritatea pentru Digitalizarea României lucrează pentru implementarea în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online. Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lanseze în curând această modalitate de participare la joc.

Agentiile loto sunt în prezent închise. Ultima extragere a avut loc joi, 19 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici