Madonna a vândut deja 1 mil. de bilete pentru turneul său mondial (Video)

Aproximativ 1 milion de bilete au fost deja vândute pentru noul turneu mondial al Madonnei, "Sticky and Sweet Tour", care va debuta pe 23 august, la Cardiff, Marea Britanie, cântăreaţa plănuind să adauge noi date la cele iniţiale, informează Corriere della Sera.

17 afișări
Imaginea articolului Madonna a vândut deja 1 mil. de bilete pentru turneul său mondial (Video)

Madonna a vândut deja 1 mil. de bilete pentru turneul său mondial (Imagine:Mediafax Foto)

15 concerte sunt deja sold out, potrivit cotidianului Corriere della Sera.

Turneul mondial va promova cel mai recent album al Madonnei, "Hard Candy".

Pentru prima etapă, la Cardiff, în Ţara Galilor, fanii au avut la dispoziţie bilete cu preţuri cuprinse între 55 şi 150 de lire sterline (70 - 190 de euro).

Madonna, care pe 16 august împlineşte 50 de ani, va cânta în nouă oraşe în Europa - Cardiff, Nisa, Berlin, Amsterdam, Dusseldorf, Roma, Frankfurt, Londra, Paris -, după care va traversa Atlanticul pentru 18 concerte în America de Nord. Etapa americană se va desfăşura în perioada 3 octombrie - 26 noiembrie.

Concerte suplimentare vor fi adăugate ulterior, mai ales pentru Mexic şi America de Sud, au precizat reprezentanţii cântăreţei într-un comunicat.

În ciuda criticilor moderate, "Hard Candy" - album pentru care cântăreaţa a lucrat cu mai mulţi compozitori şi producători, printre care Justin Timberlake - s-a situat pe primul loc în topurile de vânzări din 27 de ţări.

Cel mai recent turneu al Madonnei, "Confessions" (2006), a avut peste 1,3 milioane de spectatori din 25 de ţări şi a fost cea mai rentabilă serie de concerte pentru o cântăreaţă din istorie, având încasări de 260 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici