Madonna lansează un concurs prin care fanii obţin bilete gratuite la concertele ei din 2012

Cântăreaţa Madonna a lansat un concurs prin care fanii au posibilitatea de a obţine câte 50 de bilete gratuite la următoarele show-uri din SUA pe care arista le va susţine în cadrul turneului ei mondial din 2012.

131 afișări
Imaginea articolului Madonna lansează un concurs prin care fanii obţin bilete gratuite la concertele ei din 2012

Madonna lansează un concurs prin care fanii obţin bilete gratuite la concertele ei din 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Madonna se pregăteşte să pornească într-un turneu mondial de promovare a celui mai recent album al ei, "MDNA", şi a dorit să ofere fanilor ei şansa de a obţine bilete gratuite, corespunzătoare locurilor din faţa scenei, informează contactmusic.com.

Guy Oseary, managerul Madonnei, a anunţat miercuri pe Twitter că artista americană va oferi fanilor câte 50 de bilete la fiecare dintre viitoarele ei concerte din Statele Unite.

"Dacă veţi cumpăra bilete de pe http://ticketmaster.com, verificaţi-vă email-urile! Înscrieţi-vă pentru a câştiga bilete gratuite! 50 de bilete la fiecare concert! Succes tuturor celor care se înscriu pentru a primi bilete gratuite! Avem 50 de bilete pentru fiecare dintre show-urile din Statele Unite", a scris Oseary într-un mesaj postat pe Twitter.

Guy Oseary a precizat cu această ocazie că Madonna va organiza concursuri similare şi pentru fanii ei devotaţi din alte ţări.

"Vom găsi metode pentru ca fanii să câştige bilete gratuite şi în afara Statelor Unite", a spus managerul artistei.

Turneul mondial al Madonnei va debuta cu un concert în Israel, la Tel Aviv, pe 29 mai, şi va continua cu spectacole în Europa, America de Nord, America de Sud şi Australia.

"MDNA" este al 12-lea album de studio al Madonnei şi urmează materialului discografic "Hard Candy", lansat în 2008.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici