Madonna se simte pregătită pentru al cincilea copil

Madonna, în vârstă de 51 de ani, mamă a patru copii - dintre care doi adoptaţi -, a declarat că nu exclude posibilitatea de a-şi mări familia cu încă un copil, deşi în prezent este foarte ocupată cu creşterea celor mici şi cu actualul ei turneu mondial, informează femalefirst.co.uk.

74 afișări
Imaginea articolului Madonna se simte pregătită pentru al cincilea copil

Madonna se simte pregătită pentru al cincilea copil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebată dacă va deveni mamă încă o dată, renumita cântăreaţă americană a declarat: "Cine ştie? Acum sunt, însă, foarte ocupată. Nu ştiu. Asta e tot ce pot să vă spun acum. Dar niciodată să nu spui «niciodată»".

Madonna are deja patru copii, dintre care doi biologici - Lourdes, în vârstă de 12 ani, şi Rocco, în vârstă de nouă ani - şi doi copii adoptaţii din Malawi - David şi Mercy, ambii în vârstă de patru ani.

Deşi îşi doreşte mai mulţi copii, Madonna, despre care se zvoneşte că intenţionează să se căsătorească cu iubitul ei, Jesus Luz, nu îşi va mări familia în viitorul apropiat, deoarece este foarte ocupată cu o serie de proiecte de caritate şi cinematografice.

"Am mai multe proiecte în derulare. Tocmai am terminat de scris un scenariu şi vreau să regizez un alt film. Să sperăm că voi putea să fac toate aceste lucruri în anul viitor. Am, totodată, mai multe proiecte în derulare în Africa, pe care vreau să le finalizez, precum inaugurarea unei şcoli pentru fete şi realizarea a două noi filme documentare".

Dacă Madonna va decide să aibă încă un copil, ea va fi primi un ajutor consistent din partea fiicei sale Lourdes.

Madonna a declarat pentru revista Popeater: "Lourdes este o super-soră. E extraordinară cu cei mici. Are o relaţie absolut normală cu fratele ei Rocco. Se ceartă şi se împacă la fiecare cinci minute. Însă cu cei doi copii mai mici este extraordinară şi foarte protectoare".

Lourdes a apărut în recent lansatul videoclip al mamei sale, intitulat "Celebration", însă Madonna nu crede că fiica sa îi va călca pe urme în privinţa carierei pe care o va urma, deoarece Lourdes preferă actoria şi nu muzica.

"Nu cred că îşi doreşte să devină cântăreaţă. Cred că vrea să devină actriţă. Sunt de acord cu asta, atât timp cât învaţă bine la şcoală şi îşi finalizează studiile. Îi place să cânte la pian şi este pasionată de haine şi de modă", a spus Madonna.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august, Madonna a concertat la Bucureşti, în Parcul Izvor, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici