Video Madonna şi-a sărbătorit a 58-a zi de naştere dansând pe mese în Cuba - VIDEO

Madonna a sărbătorit împlinirea vârstei de 58 de ani, dansând pe mese într-un restaurant privat de lux din Havana, Cuba, înconjurată de familie, prieteni şi câţiva fani, relatează The Telegraph.

1620 afișări

Regina muzicii pop a ajuns în Cuba luni după-amiaza şi nu şi-a pierdut timpul explorând priveliştile încărcate de istorie din Havana Veche, ci a experimentat viaţa de noapte cubaneză.

Sute de fani s-au adunat în faţa hotelului Saratoga, localizat în centrul oraşului, în speranţa că o vor putea vedea pe faimoasa cântăreaţă. În schimb, fanii au trebuit să se mulţumească cu o privire în fugă la copiii ei, doi adoptaţi din Malawi, David şi Mercy, şi Lourdes, al cărei tată este cubanez.

Madonna se înscrie pe lista de celebrităţi care au vizitat insula de când relaţiile diplomatice au fost restabilite între Statele Unite şi Cuba, anul trecut.

Trupa englezească de muzică rock Rolling Stones a susţinut un concert în faţa a milioane de fani cubanezi în acest an, iar mulţi localnici vor ca Madonna să facă acelaşi lucru.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Sursa: http://bit.ly/2b186Sn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici