Madonnei i s-a interzis accesul într-un lanţ de cinematografe american după ce a trimis sms-uri în timpul filmului

Madonnei i s-a interzis accesul în lanţul de cinematografe american Alamo Drafthouse, după ce "a scris mesaje telefonice non-stop" în timpul proiecţiei lungmetrajului "12 Years A Slave", în cadrul Festivalului de Film de la New York.

265 afișări
Imaginea articolului Madonnei i s-a interzis accesul într-un lanţ de cinematografe american după ce a trimis sms-uri în timpul filmului

Madonna (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Astfel, diva nu va mai putea intra într-un cinematograf Alamo Drafthouse decât dacă îşi va cere scuze, informează dailymail.co.uk.

Potrivit criticului de film Charles Taylor, care se afla în sală, Madonna a scris sms-uri în prima jumătate a filmului şi i-a răspuns grosolan unei femei care a rugat-o să închidă telefonul.

La sfârşitul proiecţiei, Madonna "a plecat în grabă" din cinematograf, în timpul aplauzelor la scenă deschisă, deşi, mai târziu, a făcut fotografii cu regizorul peliculei, Steve McQueen, pe care l-a felicitat pentru filmul foarte bine primit de critică şi public.

Filmul "12 Years a Slave" (2013) spune povestea adevărată a lui Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un bărbat de culoare liber din statul New York, care este răpit şi vândut ca slav în sudul Statelor Unite. În al doisprezecelea an de sclavie, întâlnirea accidentală cu un aboliţionist canadian (Brad Pitt) îi va schimba lui Solomon viaţa odată pentru totdeauna. Din distribuţie mai fac parte Benedict Cumberbatch şi Michael Fassbender.

Lanţul de cinematografe Alamo Drafthouse, cu sediul în Austin, este cunoscut pentru regulile sale stricte în privinţa folosirii telefonului mobil în sălile de proiecţii, clar precizate pe site-ul oficial: "Avem o politică de toleranţă zero faţă de vorbitul la telefon sau scrierea de mesaje în timpul filmului. Dacă un spectator este surprins că vorbeşte la telefon sau scrie mesaje, primeşte un avertisment. dacă se întâmplă a doua oară, este dat afară din sală, fără să i se returneze banii".

Tim League, cel care a înfiinţat Alamo Drafthouse, a luat la cunoştinţă faptul că Madonna a încălcat eticheta şi a anunţat pe Twitter: "Până când nu îşi va cere scuze faţă de cinefili, Madonna nu mai are acces pentru vizionare de filme în Drafthouse."

Vedeta nu a comentat încă incidentul.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului al XX-lea, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici