Maduro, MACHO pe tanc amfibian. Cum se arată dornic să îşi apere patria. Imaginile fac înconjurul lumii | VIDEO

Nicolás Maduro, preşedintele din ce în ce mai izolat al Venezuelei, a făcut o excursie pentru a inspecta diferitele unităţi ale forţelor armate ale ţării, inclusiv Brigada 41 a armatei şi elemente ale Corpului Marin din Venezuela. Vizitele cu mare fast au fost fotografiate în încercarea de a arăta opoziţiei că Maduro încă se bucură de sprijinul armatei, transmite thedrive.com.

3354 afișări
Imaginea articolului Maduro, MACHO pe tanc amfibian. Cum se arată dornic să îşi apere patria. Imaginile fac înconjurul lumii | VIDEO

„Dornici să ne apărăm patria!”/ Preşedintele Nicolas Maduro îşi arată puterea la bordul unui vehicul milităresc | VIDEO

Evenimentele au fost propagandă evidentă, cu scopul de a arăta adversarilor că Maduro continuă să se bucure de loialitatea forţelor armate ale ţării, o mişcare caracteristică pentru un dictator care se confruntă cu o provocare a autorităţii sale.

Imaginile şi filmările vizitelor au apărut pe contul oficial de Twitter al lui Maduro, iar mai apoi distribuite prin intermediul reţelelor de socializare pe 27 ianuarie.

Preşedintele venezuelean se luptă să păstreze controlul asupra ţării, după ce liderul opoziţiei şi preşedintele Adunării Naţionale a ţării, Juan Guaido, a anunţat că a preluat titlul de preşedinte interimar. Maduro era pe cale să înceapă un nou mandat în urma alegerilor contestate din 2018. Observatorii au spus că alegerile nu au fost nici libere, nici corecte.

Guaido se bucură de sprijinul Statelor Unite, al Canadei şi al majorităţii ţărilor din America Centrală şi de Sud, precum şi de sprijinul altor naţiuni din întreaga lume, dar nu a reuşit încă să-l facă pe Maduro să renunţe la putere.

În timpul vizitei sale la baza navală Agustín Navarro, Maduro şi prima doamnă Cilia Flores, care este de asemenea politician şi avocat, au purtat căştile în stil rusesc ale echipajului şi au stat în turela unui vehicul de luptă. Personalul militar a stat în jurul celor doi.

Sprijinul continuu din partea armatei ţării va fi probabil unul dintre, dacă nu principalul, factor decisiv prin care Maduro îşi va menţine puterea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici