VIDEO  Manager la Castelul Bran, exclusiv pentru Aleph News: N-ar fi pentru prima oară când în lista de invitaţi s-ar regăsi nume mari

Angelina Jolie şi Elon Musk sunt numele mari indicate ca participanţi la o petrecere a miliardarilor la Castelul Bran.

46212 afișări
Imaginea articolului Manager la Castelul Bran, exclusiv pentru Aleph News: N-ar fi pentru prima oară când în lista de invitaţi s-ar regăsi nume mari

Angelina Jolie

O petrecere de pomină ai celor mai tari miliardi ai lumii este anunţată la Castelul Bran. Party-ul ar fi pus la cale şi organizat chiar de noul patron al companiei Twitter, Elon Musk, cel mai bogat om al lumii.

La evenimentul de la Castelul Bran ar urma să fie prezenţi peste 300 de invitaţi, cu prilejul aniversării lui Ken Howery, partener al lui Elon Musk la PayPal.

Se spune că starurile care vor onora cu prezenţa ţinutul lui Dracula vor primi coduri, pentru a nu le fi cunoscută identitatea. Iar muzica va fi asigurată de un DJ din Suedia, Julia Sandstrom.

„Lista participanţilor nu ne este comunicată”

Alexandru Priscu, marketing manager la Castelul Bran, spune că în locaţie sunt programate, în această perioadă, evenimente „corporate”.

„Nu doar pentru Castelul Bran, ci pentru România, câştigul ar fi greu de măsurat în orice unitate de măsură, în cazul în care oricare dintre aceste două persoane (n.r. - Angelia Jolie şi Elon Musk) ar participa la vreun eveniment la Castelul Bran.

Ceea ce pot să vă spun este că noi avem nişte evenimente... Sunt corporate, nu avem nimic privat, nu avem nimic dedicat vreunei persoane fizice. Sunt evenimente pe care noi le organizăm de 13 ani, iar lista participanţilor nu ne este comunicată.

Nu discutăm despre evenimentele private de la Castelul Bran. N-am făcut-o niciodată şi n-o s-o facem nici acum. Nu avem nimic oficial legat de participarea vreunuia dintre aceste două persoane la vreun eveniment la Castelul Bran.

Dar, n-ar fi pentru prima oară când în lista de invitaţi s-ar regăsi nume mari”, a declarat managerul pentru Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici