Maradona şi-a recunoscut al patrulea copil

Fostul internaţional Diego Maradona şi-a recunoscut, marţi, un al patrulea copil, la consulatul Argentinei de la Dubai, a declarat, la Buenos Aires, avocatul mamei unui băieţel născut la 13 ianuarie.

206 afișări
Imaginea articolului Maradona şi-a recunoscut al patrulea copil

Diego Maradona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Consulul Argentinei la Dubai, Marta Luz Nieves, a anunţat că Maradona a efectuat formalităţile pentru recunoaşterea paternităţii lui Diego Fernando Maradona Ojeda", a declarat la postul Radio 10, Jorge Auruccio, reprezentantul fostei prietene a fotbalistului, Veronica Ojeda.

Maradona locuieşte acum la Dubai.

Diego Fernando este al patrulea fiu al lui Maradona. El mai are două fiice, Dalma (25 de ani) şi Giannina (23 de ani), cu fosta sa soţie Claudia Villafane. Giannina este soţia jucătorului Sergio Aguero, de la Manchester City.

Al treilea copil, un băiat care locuieşte în Italia, Diego Junior (acum în vârstă de 26 de ani), s-a născut în urma relaţiei pe care Maradona a avut-o cu Cristiana Sinagra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici