Marc Anthony are o nouă iubită. Cu cine a înlocuit-o pe Jennifer Lopez - FOTO

Marc Anthony, care s-a desprţit de soţia sa, Jennifer Lopez, în urmă cu câteva luni, a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu noua sa iubită.

1653 afișări
Imaginea articolului Marc Anthony are o nouă iubită. Cu cine a înlocuit-o pe Jennifer Lopez - FOTO

Marc Anthony are o nouă iubită. Cu cine a înlocuit-o pe Jennifer Lopez

Cântăreţul în vârstă de 43 de ani are o relaţie cu modelul venezuelean Shannon De Lima, scrie dailymail.co.uk.

Artistul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care o ţine în braţe şi o sărută pe noua sa iubită, adăugând mesajul "Mulţumesc!". Marc Anthony a scris despre noua sa relaţie şi pe contul de Twitter, spunând: "Pentru Shannon, statuia mea de libertate. Sărutări, iubito".

Cei doi au recunoscut că au o relaţie şi au primit mesaje încurajatoare din partea prietenilor şi a familiilor lor.

Şi Jennifer Lopez, fosta soţie a lui Marc Anthony, are un nou iubit: Casper Smart, unul dintre dansatorii săi.

În luna iulie 2011, Jennifer Lopez şi Marc Anthony au anunţat că divorţează, după şapte ani de căsnicie. Cei doi sunt părinţii a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici