Marcel Pavel spune că i-au dispărut bijuterii de 3.000 de euro din bagaj, la un zbor la Chişinău

Cântăreţul Marcel Pavel a declarat, pentru MEDIAFAX, că i-au dispărut bijuterii în valoare de 3.000 de euro din bagajul de cală, la un zbor pe ruta Bucureşti-Chişinău, artistul depunând o plângere la Tarom pentru recuperarea pagubei.

41 afișări
Imaginea articolului Marcel Pavel spune că i-au dispărut bijuterii de 3.000 de euro din bagaj, la un zbor la Chişinău

Marcel Pavel spune că i-au dispărut bijuterii de 3.000 de euro din bagaj, la un zbor la Chişinău (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"Aveam bijuteriile în bagajul de cală şi, când am ajuns la Chişinău, am constatat că au dispărut. Erau bijuteriile de scenă, ceasuri, nu cu diamante, dar erau în valoare de vreo 3.000, până în 3.500 de euro", a declarat Marcel Pavel.

De asemenea, el a precizat că a făcut plângere la Tarom, dar reprezentanţii companiei i-au spus că au contract cu o firmă de securitate pentru protecţia bagajelor, nefiind ei responsabili. "Eu am cumpărat biletul de la Tarom, nu de la firma de securitate, aşa că ei sunt de vină", a mai spus cântăreţul.

"Am depus plângere şi răspunsul lor a fost că «la noi se fură în draci». Nu e normal. Oricum nu se rezolvă nimic", a mai spus Marcel Pavel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici