Video Maria Băsescu, la aniversarea finului Carol Ferdinand: Soţul meu nu dă importanţă aniversărilor

Soţia preşedintelui Traian Băsescu, Maria, l-a vizitat, miercuri, pe finul său, Carol Ferdinand, care împlineşte doi ani, căruia i-a adus, printre altele, un scăunel pentru învăţarea cântecelor şi a poveştilor, ea spunând că şeful statului nu dă prea mare importanţă aniversărilor.

3324 afișări

Despre absenţa şefului statului de la aniversarea finului, Maria Băsescu a spus: "Vine cu altă ocazie. El nu prea a fost prezent la aniversările fiicelor lui pentru că a navigat, a fost plecat din ţară... Nu dă prea mare importanţă, să fiu sinceră. Îi urează multă, multă sănătate".

Printre cadourile aduse de Maria Băsescu se aflau un scăunel pentru învăţarea cântecelor şi a poveştilor, baloane, coifuri şi un pulover.

De asemenea, soţia şefului statului a mai adus o orhidee în ghiveci, pentru prinţesa Lia.

"A primit mai multe cadouri. Un tren, un scaun special, câteva mici cadouri. Foarte frumos şi sentimental. A fost o foarte mare plăcere că a putut să vină doamna Băsescu pentru ziua lui de doi. A spus câteva cuvinte. A spus «doi ani», a spus «doi», chiar de trei ori. A fost foarte simpatic", a declarat prinţul Paul, după ce naşa lui Carol Ferdinand, Maria Băsescu, a plecat de la finul său.

De asemenea, el a afirmat că naşul copilului, Traian Băsescu, are un program încărcat în timpul zilei de miercuri, precizând că şeful statului îşi va vizita finul zilele următoare.

La rândul său, prinţesa Lia a afirmat că în cursul după-amiezei se va desfăşura "un festin regal" mai restrâns.

"Ea este o prietenă. Prima doamnă este o persoană foartă importantă pentru prinţuul Ferdinand. Este o doamnă", a spus ea.

Prinţesa Lia a fost completată de prinţul Paul: "El acum are doi ani şi s-a apropiat de doamna Băsescu. El înţelege exact cine e naşa, cine e tata, cine e mama, cine e Cecilia, cine e Ana".

Ei au mai spus că băiatul a avut anul acesta un tort în forma trenuleţului Thomas.

Totodată, cei doi au precizat că au făcut cadouri pentru naşii copilului: "Pentru naşi... Unul a fost această cremă pentru masaj şi alte produse din sala de frumuseţe. Al doilea a fost, (pentru că - n.r.) fiecărui bărbat îi plac jucăriile, o ramă foto digitală cu toate pozele de la botez, de la tăiat moţul".

Carol Ferdinand s-a născut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea "Regina Maria" din Bucureşti şi a fost botezat pe data de 22 mai 2010, în religia ortodoxă.

Pe 9 ianuarie 2011, părinţii prinţului Carol Ferdinand - Prinţul Paul şi Prinţesa Lia - şi naşii - Traian Băsescu şi Maria Băsescu - au sărbătorit ceremonia de "tăiere a moţului", şeful statului oferindu-i copilului pixul său Mont Blanc, dar şi jucării şi hăinuţe.

Pe 11 ianuarie 2011, când a împlinit un an, prinţul Carol Ferdinand a primit cadou cu ocazia aniversării sale un jilţ regal, decorat cu ornamente aurii, şi o gentuţă Louis Vuitton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici