Marian Râlea - senator în telenovela "Iubire şi onoare", difuzată din toamnă pe postul Acasă

Marian Râlea va juca rolul unui politician de marcă din societatea românească în telenovela "Iubire şi onoare", noua producţie MediaPro Pictures ce va fi difuzată din toamnă, pe postul Acasă, informează televiziunea.

339 afișări
Imaginea articolului Marian Râlea - senator în telenovela "Iubire şi onoare", difuzată din toamnă pe postul Acasă

Marian Râlea - senator în telenovela "Iubire şi onoare", difuzată din toamnă pe postul Acasă (Imagine: www.acasatv.ro)

Marian Râlea va fi Traian Năstase, un politician de succes, angrenat în situaţii tipice peisajului politic actual. "Numele personajului spune tot, Traian Năstase este un personaj scos din viaţa cotidiană şi din tot ce înseamnă politicul românesc, e un om care s-a chinuit să ajungă unde a ajuns şi care se conformează legilor politice româneşti", povesteşte actorul.

Tatăl lui Kuki (Adrian Ştefan) şi al lui Cici (Adina Galupa), doi dintre membrii găştii de Dorobanţi, Traian Năstase (Marian Râlea) are o mare ambiţie, aceea de a-l vedea pe fiul său deputat şi realizat în viaţa politică. "Sunt înconjurat de actori tineri, excepţionali. De fiecare dată când filmăm, pentru mine, Marian Râlea, e o mare bucurie. Fur din energia lor şi încerc să nu-i dezamăgesc", spune Marian Râlea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici