Mark Zuckerberg la 29 de ani. Zece lucruri amuzante despre co-fondatorul Facebook

Pentru un miliardar, pare extrem de tânăr, Mark Zuckerberg împlinind marţi 29 de ani. Când era doar un adolescent, el a fost unul dintre co-fondatorii Facebook iar acum este CEO al companiei.

2432 afișări
Imaginea articolului Mark Zuckerberg la 29 de ani. Zece lucruri amuzante despre co-fondatorul Facebook

Mark Zuckerberg la 29 de ani. Zece lucruri amuzante despre co-fondatorul Facebook (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Zuckerberg are multe lucruri de sărbătorit. Are o avere impresionantă, a inspirat unul din şapte oameni din lume să-i folosească produsul şi a schimbat radical modul de socializare, informează CNN.

Zece lucruri interesante despre Mark Zuckerberg:

1. Co-fondatorul Facebook suferă de  daltonism şi vede cel mai bine culoarea albastră. Este unul dintre motivele pentru care albastrul domină interfaţa Facebook.

2. AOL şi Microsoft au încercat să-l recruteze când era în liceu după ce a creat Synapse, un program care deducea preferinţele muzicale ale ascultătorilor.

3. Poartă în fiecare zi acelaşi model de tricou gri pentru că este ocupat şi aşa economiseşte timp.

4. Împotriva vestimentaţiei obişnuite a lui Zuckerberg, el spune că în 2009 a purtat în fiecare zi cravată pentru a arăta creşterea Facebook în faţa recesiunii globale.

5. Este vegetarian şi spune că va consuma carne doar dacă va omorî el animalul. Dar, printre ”like-urile” sale de pe Facebook se află şi McDonalds.

6. Are peste 220.000 de fani pe Twitter chiar dacă în ultimii 4 ani a postat doar de 19 ori, iar în ultimele 15 luni niciodată.

7. În octombrie 2010, a mers împreună cu mai mulţi angajaţi ai Facebook la cinematograf pentru a vedea filmul despre el, ”The Social Network”. În comentariile lui ulterioare a criticat cum a fost portretizat în peliculă.

8. Este stăpânul unui câine pe care îl cheamă ”Beast” (n.r. - Bestia) şi care are peste 1.5 milioane de fani pe Facebook.

9. A primit numeroase critici anul trecut când i-a dăruit soţiei, Priscilla Chan, cadou de nuntă un inel de rubin în valoare de 25.000 de dolari, deşi averea lui era estimată la peste 19 miliarde de dolari atunci.

10. Dacă tastezi @[4:0] într-o fereastră de comentarii de pe Facebook, va apărea numele lui Mark Zuckerberg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici