MASA DE CRĂCIUN: Cum să te menţii în formă de sărbători. Cercetătorii au pus la punct MENIUL PERFECT

Formula unui meniu perfect pentru masa de CRĂCIUN, care satură fără să îngraşe, a fost pusă la punct de o echipă de specialişti din Marea Britanie.

1883 afișări
Imaginea articolului MASA DE CRĂCIUN: Cum să te menţii în formă de sărbători. Cercetătorii au pus la punct MENIUL PERFECT

MASA DE CRĂCIUN: Cum să te menţii în formă de sărbători. Cercetătorii au pus la punct MENIUL PERFECT (Imagine: Shutterstock)

Meniul perfect de Crăciun, care conţine aportul ideal de calorii şi nutrienţi pentru o masă, a fost alcătuit de psihologul nutriţionist David Lewis şi de medicul Margaret Yufera-Leitch.

Meniul perfect pentru masa de CRĂCIUN este următorul, conform dailymail.co.uk:

Specialiştii britanici afirmă că proteinele şi aminoacizii din carnea de curcan, carbohidraţii din cartofi, vitaminele şi mineralele din legume, precum şi gustul dulce-acrişor al sosului de merişoare transformă prânzul de CRĂCIUN într-o masă ideală şi echilibrată din toate punctele de vedere.

Aceştia recomandă consumul de fructe proaspete, care favorizează digestia, sporesc senzaţia de saţietate şi asigură energia organismului pe parcursul zilei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici