Maşina lui James Bond a plonjat într-un lac italian

Maşina Aston Martin a celebrului agent 007 a plonjat într-un lac din nordul Italiei, în timp ce era condusă către locul de filmare a celui mai recent film din seria James Bond.

17 afișări
Imaginea articolului Maşina lui James Bond a plonjat într-un lac italian

Maşina lui James Bond a plonjat într-un lac italian (Imagine: arhiva Mediafax Foto)

Persoana aflată la volanul maşinii – şi care nu era actorul britanic Daniel Craig – a pierdut controlul vehiculului din motive necunoscute, însă rănile pe care le-a suferit în urma incidentului nu au fost grave.

Maşina a căzut în lac, iar şoferul a fost salvat rapid de echipele de pompieri, potrivit agenţiei italiene Ansa, care nu precizează însă ce s-a întâmplat cu autoturismul.

Filmările producţiei "Quantum of Solace", care va ieşi pe piaţă la finele acestui an, au debutat în ianuarie în Marea Britanie şi au continuat în Panama, Chile şi Mexic. În continuare, producţia va fi completată cu filmări realizate în Spania şi la Londra.

"Quantum of Solace" este numele unei nuvele care face parte din seria "For your Eyes Only".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici