Matt LeBlanc, interpretul lui Joey din serialul "Friends", va reveni pe micile ecrane

Actorul Matt LeBlanc, fost star al celebrului serial "Friends", va reveni pe micile ecrane, după o absenţă de patru ani, şi se va interpreta pe sine într-un show de comedie despre industria de televiziune.

107 afișări
Imaginea articolului Matt LeBlanc, interpretul lui Joey din serialul "Friends", va reveni pe micile ecrane

Matt LeBlanc, interpretul lui Joey din serialul "Friends", va reveni pe micile ecrane

Serialul "Episodes", coprodus de postul britanic BBC Two, are ca subiect o comedie britanică de succes, care devine sitcom american. În această producţie, LeBlanc va juca rolul principal în locul unui actor britanic.

"Sunt foarte încântat că am obţinut acest rol. Dacă altcineva ar fi obţinut rolul lui Matt LeBlanc, aş fi fost devastat", a spus actorul.

Show-ul va avea premiera în 2010.

Matt LeBlanc a jucat timp de 10 ani în serialul "Prietenii tăi", câştigând şase nominalizări la premiile Emmy şi Globul de Aur pentru rolul său. Totodată, LeBlanc a jucat şi în serialul de televiziune "Joey", în care personajul său din "Friends" a făcut tranziţia între New York şi Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici