Mediafax şi MediaPro Music lansează Montuga în portalul pentru mobil Orange World

Mediafax, MediaPro Music şi Orange lansează, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, un site dedicat formaţiei româneşti Montuga în portalul pentru mobil Orange World.

266 afișări
Imaginea articolului Mediafax şi MediaPro Music lansează Montuga în portalul pentru mobil Orange World

Mediafax şi MediaPro Music lansează Montuga în portalul pentru mobil Orange World

Acesta este primul site al unei trupe din România pe care Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru telefonia mobilă - îl realizează, împreună cu partenerii săi.

Site-ul include, în premieră pentru piaţa românească, o serie de sonerii şi tonuri de aşteptare bazate pe o unică piesă muzicală şi create special pentru această aplicaţie din portalul pentru mobil Orange World.

Plecând de la "Sofia", primul extras pe single de pe albumul de debut, Montuga a creat 64 de versiuni ale piesei, fiecare dintre ele conţinând un alt nume de fată. Acestea au fost transformate în tot atâtea sonerii şi tonuri de aşteptare, care pot fi descărcate din site.

"Ne bucură mult faptul că Orange ne-a dat posibilitatea să facem o surpriză tuturor celor cărora le place «Sofia». A fost foarte amuzant să înregistrăm 64 de variante ale refrenului, de fiecare dată însă cu alt nume: Andreea, Cristina, Mihaela...", spun cei doi băieţi din Montuga.

De asemenea, clienţii Orange au posibilitatea de a descărca wallpapere şi screensavere, precum şi sonerii şi tonuri de aşteptare bazate pe alte piese de pe albumul Montuga.

Pe acelaşi site, disponibil în secţiunea Enjoy din Orange World, clienţii Orange pot urmări videoclipul piesei "Sofia" şi pot afla povestea celor doi componenţi ai trupei: Mika Moupondo şi Mihai Ristea.

"Montuga a lansat unul dintre single-urile cu cea mai rapidă ascensiune în topurile posturilor de radio la sfârşitul anului trecut, «Sofia». Acum, formaţia este prezentă şi în portalul pentru mobil Orange World, printr-un site ce le oferă clienţilor Orange posibilităţi multiple de a-şi personaliza telefonul mobil - de exemplu, descărcând una dintre soneriile şi unul dintre tonurile de aşteptare cu nume de fete, bazate pe «Sofia»", spune Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici