Mediafax şi MediaPro Music lansează primul site Holograf în portalul pentru mobil Orange World

Mediafax, MediaPro Music şi Orange lansează, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, primul site dedicat trupei Holograf în portalul pentru mobil Orange World.

17 afișări
Imaginea articolului Mediafax şi MediaPro Music lansează primul site Holograf în portalul pentru mobil Orange World

Mediafax şi MediaPro Music lansează primul site Holograf în portalul pentru mobil Orange World

La împlinirea a 30 de ani de activitate, Holograf ajunge la fani şi prin intermediul telefonului mobil, odată cu noul site lansat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru telefonia mobilă - şi partenerii săi.

Clienţii Orange pot descărca pe telefonul mobil toate piesele de pe cel mai recent album al trupei, "Primăvara începe cu tine". Un album de colecţie, lansat în luna martie printr-un concert în faţa a 7.000 de spectatori, "Primăvara începe cu tine" cuprinde cele mai frumoase 15 balade ale trupei, alături de noua piesă care dă titlul materialului.

Pe lângă cele 16 piese, clienţii Orange au la dispoziţie screensavere, tonuri de apel şi tonuri de aşteptare şi o galerie foto. De asemenea, ei pot vedea o serie de videoclipuri ale pieselor de pe album şi pot citi povestea de trei decenii a trupei, aflând cum se vindeau albumele Holograf în perioada comunistă, ce oportunităţi au apărut pentru formaţie după 1989 şi cum se explică succesul constant de care a avut parte.

"Pentru prima dată, fanii Holograf au ocazia să descarce pe mobil cele mai cunoscute piese ale acestei trupe longevive şi să îşi personalizeze telefoanele cu screensavere, tonuri de apel şi de aşteptare special create pentru ei", spune Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.

La fel ca site-ul dedicat noului album al Loredanei, lansat săptămâna trecută de Mediafax, MediaPro Music şi Orange, site-ul Holograf este disponibil în secţiunea Enjoy din Orange World.

"Se pare că longevitatea unei trupe e însoţită de tot felul de challenge-uri. În decursul anilor am fost nevoiţi să concurăm cu schimbări de stiluri muzicale, cu schimbări de regimuri politice şi, fireşte, cu noile generaţii care deveneau spectatorii noştri. Faptul că Mediafax, MediaPro Music şi Orange lansează acum primul site dedicat trupei Holograf în portalul Orange World e un semn că suntem actuali şi ca muzică şi ca prezenţă în peisajul tehnologic. Suntem bucuroşi că putem să fim, în acest fel, mai uşor de descoperit pentru toţi cei care ne îndrăgesc muzica şi care au acum la îndemână un mijloc extrem de simplu de a ne asculta piesele sau de a afla ceva despre noi", spun membrii trupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici