MEDIAFAX ZOOM: Puzzle bucureştean - GALERIE FOTO

Oraşul este alcătuit dintr-o infinitate de planuri, vizibile şi invizibile. Fotografia descompune realitatea în părţi mai mici, fiecare parte păstrând caracteristicile întregului. Nu întotdeauna privirea ansamblului poate ajuta privitorul sa parcurgă fluent ceea ce pare a fi real. Ca şi în viaţa cotidiană, coerenţa şi sensul global pot scăpa sub influenţa contradicţiilor sau paradoxurilor din prim plan. Uneori este necesară o dezasamblare completă a sistemului pentru a putea ajunge la esenţă.

624 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Puzzle bucureştean - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Puzzle bucureştean (Imagine: Mediafax Zoom)

Astfel, puzzle-ul fotografic bucureştean propus este alcătuit din imagini care nasc sens local, la o scară mică. Puterea detaliului aduce cu sine poveştile unei viziuni asumate fotografic. Poezia urbană este ingredientul subtil care străbate transversal ansamblul, oferind sensuri care ghideaza privitorul prin realitatea cotidiană, oferindu-i noi repere.

Galeria foto pe care v-o prezentăm în continuare este alcătuită pe baza câtorva dintre lucrările realizate de fotograful Vlad Eftenie şi care vor fi prezente în expoziţia acestuia de astazi de la centrul pentru arte contemporane Alchemia (Calea Moşilor 95).

GALERIA FOTO COMPLETĂ PE MEDIAFAX ZOOM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici