MEDIAFAX ZOOM - Robin Williams - GALERIE FOTO

Robin Williams, un actor de comedie genial, este unul dintre puţinii artişti americani care au reuşit să aibă succes atât în televiziune, cât şi în circuitul show-urilor de stand-up comedy şi în producţiile hollywoodiene.

777 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM - Robin Williams - GALERIE FOTO

Robin Williams

Robin McLaurin Williams s-a născut la Chicago, pe 21 iulie 1951. A crescut într-o familie bogată, dar a fost educat, aşa cum a dezvăluit ulterior, de o servitoare. A dezvoltat o veritabilă pasiune pentru comedie pentru a-i face pe plac mamei sale şi a debutat în acest domeniu imitându-l pe actorul Jonathan Winters. Scopul lui era acela de a deveni actor dramatic, însă nu reuşea să obţină roluri care să îl satisfacă. S-a întors spre stand-up comedy, întreţinându-se singur, lucrând în baruri şi într-un magazin de îngheţată.

GALERIA FOTO PE MEDIAFAX ZOOM

Primul lui film de mare succes a fost "Good Morning, Vietnam" (1987), în care versalitatea sa din registrul comic, element de bază în interpretarea unui DJ revoltat contra autorităţii, a fost egalată doar de talentul său aproape maniacal din domeniul improvizaţiei.

Robin Williams a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Good Will Hunting" şi a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din "Good Morning, Vietnam", "Regele pescar" şi "Cercul poeţilor dispăruţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici