Medicii nu confirmă sarcina Oanei Zăvoranu. Vedeta rămâne internată

Medicii de la Spitalul CF 2 Bucureşti nu confirmă sarcina Oanei Zăvoranu şi spun că nu există semne clinice sau paraclinice în acest sens, ei susţinând că este posibil ca aceasta să rămână în spital şi marţi, pentru supraveghere.

171 afișări
Imaginea articolului Medicii nu confirmă sarcina Oanei Zăvoranu. Vedeta rămâne internată

Medicii nu confirmă sarcina Oanei Zăvoranu. Vedeta rămâne internată (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

"Nu sunt semne nici clinice, nici paraclinice de sarcină", a declarat, luni, un reprezentant al Spitalului CF 2, unde Oana Zăvoranu este internată în prezent.

Medicul a adăugat că pacienta se simte mai bine decât la momentul internării, are un tonus bun şi că este îngrijită bine.

El a spus că Zăvoranu a venit la spital speriată, având dureri şi hemoragie şi că dacă va fi nevoie, este posibil să intervină chirurgical.

Oana Zăvoranu a fost vizitată la spital de Ana Maria Prodan.

Înainte de a fi internată la CF 2, Zăvoranu s-a prezentat, duminică după-amiază, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Medicul Bogdan Opriţa a declarat, pentru MEDIAFAX, că pacientei i-au fost făcute investigaţii, ea prezentând hemoragie şi stări de leşin.

Oanei Zăvoranu i s-a făcut rău, duminică, în timp ce se afla într-o cafenea din centrul Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici