Meg Ryan crede că fiul ei actor este menit pentru Hollywood: Joacă alături de mama sa şi de Tom Hanks

Meg Ryan şi-a distribuit fiul, Jack Quaid, de 24 de ani în filmul "Ithaca", pe care îl regizează şi în care actriţa interpretează o mamă văduvă din vremea războiului. Jack joacă rolul fiului său, iar Meg spune că e impresionată de performanţele tânărului star, relatează contactmusic.com.

2190 afișări
Imaginea articolului Meg Ryan crede că fiul ei actor este menit pentru Hollywood: Joacă alături de mama sa şi de Tom Hanks

Meg Ryan crede că fiul ei actor este menit pentru Hollywood: Joacă alături de mama sa şi de Tom Hanks

"S-a născut să fie actor din multe puncte de vedere", a declarat Meg Ryan într-un interviu pentru Good Morning America despre fiul său, Jack, cunoscut pentru rolul din blockbusterul "The Hunger Games". "Ştie strategii de regie, scenaristică şi actorie încă de la 10 ani, le prinde din zbor. Când a ajuns pe platoul de filmare la "Ithaka", filmul pe care îl regizez, deja jucase într-un film de Scorsese. Acum lucrează cu regizorul Steven Soderbergh, e un profesionist", a mai spus actriţa.

Mai mult, în "Ithaka" fiul său va juca şi alături de Tom Hanks, care are un rol episodic: îi interpretează pe soţul ce s-a stins din viaţă al personajului jucat de Meg Ryan. Actriţa spune că îi este recunoscătoare lui Tom pentru susţinere în primul său proiect regizoral.

Meg Ryan a divorţat de actorul Dennis Quaid, tatăl lui Jack, în 2001.

Meg Ryan, pe numele său real Margaret Mary Emily Anne Hyra, născută pe 19 noiembrie 1961, este o actriţă americană, devenită celebră datorită rolurilor din comediile romantice în care a fost distribuită în anii '90. Cinci din aceste filme - "Când Harry o întâlneşte pe Sally", "Nopţi albe în Seattle", "Un sărut de milioane", "Îngerul păzitor" şi "Mesaj pentru tine" - au avut încasări totale de peste 870 de millioane de dolari pe plan mondial. Ryan a fost de trei ori nominalizată la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Când Harry o întâlneşte pe Sally", "Nopţi albe în Seattle" şi "Mesaj pentru tine", în ultimele două jucând alături de Tom Hanks. De asemenea, Meg Ryan şi Tom Hanks au mai jucat împreună în comedia romantică "Joe împotriva vulcanului" (1990), de John Patrick Shanley.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici