Meghan Markle, pentru prima oară la un eveniment oficial alături de Regina Marii Britanii | FOTO

Meghan Markle a fost invitată la primul eveniment oficial alături de Regina Marii Britanii, iar logodnica prinţului Harry a ţinut să facă o impresie bună.

8804 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle, pentru prima oară la un eveniment oficial alături de Regina Marii Britanii | FOTO

Meghan Markle, pentru prima oară la un eveniment oficial alături de Regina Marii Britanii

Fosta actriţă din Suits, care se va căsători cu Prinţul Harry pe 19 mai anul acesta, a fost surprinsă intonând imnul Regatului Unit, God Save The Queen, în semn de respect faţă de regină şi noua sa casă britanică.

Meghan a participat la slujba de celebrare a Commonwealth-ului, ţinută la Westminster Abbey, unde au fost prezente peste 2000 de persoane.

Participarea la acest eveniment a reprezentat un moment foarte important pentru Meghan Markle: a fost prima dată când a fost invitată la un serviciu oficial alături de Regina Elisabeta a II-a.

Regina a sărbătorit Ziua Commonwealth şi pe membrii săi.

La eveniment au participat şi prinţul Harry, prinţul William şi soţia sa, prinţul Charles şi ducesa de Cornwall.
 

Foto: Hepta

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici