Mel B se dezbracă în scop caritabil

Mel B, una dintre componentele trupei Spice Girls, a pozat goală pentru o campanie caritabilă împotriva traficului de carne vie, campanie realizată de organizaţia britanică pentru apărarea drepturilor omului - Helen Bamber Foundation.

37 afișări
Imaginea articolului Mel B se dezbracă în scop caritabil

Mel B se dezbracă în scop caritabil

"Sunt mai rotundă acum. Am avut copii, dar tot îmi place cum arăt", a declarat Mel B.

Vorbind despre importanţa formelor feminine şi susţinerea unor cauze caritabile, Mel B a adăugat că "trupurile femeilor sunt minunate şi orice organizaţie care ajută femeile este importantă, informează entertainmentwise.com.

Grupul pop Spice Girls, creat în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel, s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power". În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume.

Ultima dată când cele cinci Spice Girls - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell - au plecat împreună într-un turneu a fost în urmă cu zece ani. Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

Turneul mondial, prin care membrele trupei Spice Girls doreau să spună adio fanilor, a debutat pe 2 decembrie 2007, la Vancouver. La începutul lunii februarie, membrele trupei Spice Girls au anunţat că vor încheia turneul mai devreme decât a fost prevăzut, din cauza unor "angajamente familiale şi personale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici