Membrii trupei Zdob şi Zdub se simt mai bine şi încă speră să ajungă la Berna

Managerul trupei Zdob şi Zdub, Corneliu Ladin, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că cei şase membri ai formaţiei au fost externaţi şi se simt mai bine, cu excepţia sunetistului, care va rămâne internat aproximativ o lună de zile, el adăugând că speră ca trupa să cânte la Berna, pe 17 iunie.

25 afișări
Imaginea articolului Membrii trupei Zdob şi Zdub se simt mai bine şi încă speră să ajungă la Berna

Membrii trupei Zdob şi Zdub se simt mai bine şi încă speră să ajungă la Berna (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am vorbit cu ei astăzi, se odihnesc şi nu am vrut să-i deranjez, dar ieri se simţeau mai bine. Am apelat la cei mai buni specialişti. Solistul, Roman Iagupov, se simte şi el mai bine, se odihneşte şi urmează un program de recuperare acasă. Singurul care a rămas internat este sunetistul trupei. El va rămâne în spital aproximativ o lună de zile", a spus Corneliu Ladin.

Acesta a mai precizat că data pentru concertul pe care trupa Zdob şi Zdub ar urma să îl susţină în România, în Piaţa Constituţiei - 27 iunie - este încă valabilă.

În schimb, nu este certă prezenţa trupei la Berna, pe 17 iunie, când ar fi urmat să cânte înaintea meciului dintre naţionalele României şi Olandei, din cadrul grupelor Campionatului European de Fotbal. "La Berna sperăm în continuare că vom ajunge", a spus Corneliu Ladin.

Membrii formaţiei Zdob şi Zdub au fost victimele unui accident rutier, care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.00. Aceştia se deplasau spre Kiev, unde urmau să aibă primul concert dintr-un turneu european. În localitatea Vadul lui Vodă, un microbuz care rula cu viteză mare a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul în care se aflau cei de la Zdob şi Zdub.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici