Michael Caine, bănuit de familie că ar fi gay

Actorul britanic Michael Caine, în vârstă de 76 de ani, a recunoscut că familia sa a fost complet şocată atunci când el s-a hotărât să urmeze o carieră în cinematografie, părinţii săi crezând că el ar fi homosexual, potrivit femalefirst.co.uk.

142 afișări
Imaginea articolului Michael Caine, bănuit de familie că ar fi gay

Michael Caine, bănuit de familie că ar fi gay

"Toată lumea credea că toţi actorii sunt gay... Şi uneori chiar aşa era", a spus el.

Michael Caine va reveni în curând pe marile ecrane, în filmul "Is Anybody There?", unde interpretează un fost magician în vârstă de 85 de ani, care se află într-un azil de bătrâni.

Actorul a declarat că nu a avut nicio problemă să joace un personaj aflat pe moarte, subliniind faptul că rolul nu a avut nicio influenţă asupra sa.

"Nu m-a deranjat deloc. Sunt doar fericit că mă aflu aici şi că o să pot vedea filmul. Dacă m-a făcut să mă simt bătrân? Eu am încetat să îmbătrânesc la 38 de ani. Încă am 38. Mai puţin atunci când cineva îmi spune să urc scările alergând", a glumit celebrul actor britanic.

Născut în 1933, Michael Caine a crescut în periferiile Londrei, fiind fiul unei menajere şi al unui hamal. El s-a îndrăgostit de Hollywood după ce a văzut un film western.

A început să fie distribuit în filme încă din 1950, dar abia în 1964 a devenit cunoscut, odată cu succesul înregistrat de "Zoulou", un film clasic de aventuri. În anul următor, el a interpretat rolul unui spion în filmul "The Ipcress File", iar în 1966 a triumfat în "Alfie", care i-a adus prima din cele şase nominalizări la premiile Oscar.

De atunci, Michael Caine a putut fi văzut pe afişul a zeci de filme, începând cu rolul hoţului flegmatic din "Jaf în stil italian" (1969) şi terminând cu rolul majordomului personajului Bruce Wayne, în cele mai recente două filme din seria "Batman".

De asemenea, Michael Caine tocmai a terminat filmările la thriller-ul "Harry Brown", în care joacă rolul unui fost luptător dintr-o trupă de comando, devenit justiţiar după uciderea unui bun prieten. Criticii de specialitate consideră că rolul său de "dur" din acest film contrastează puternic cu rolul din "Is Anybody There?".

Dacă un nou film din seria "Batman" va fi turnat, Michael Caine va face parte din nou din distribuţie, dar celebrul actor britanic a precizat că regizorul Christopher Nolan este ocupat în prezent cu alte proiecte.

Is Anybody There?

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici