Michael Douglas îşi foloseşte celebritatea pentru a lupta împotriva armelor nucleare

Actorul american Michael Douglas a prezidat o dezbatere la care au participat diverşi experţi internaţionali, la sediul ambasadei Italiei din Washington D.C., folosindu-se de această ocazie pentru a întreba dacă preşedintele Barack Obama se ocupă de această problemă, informează femalefirst.co.uk.

32 afișări
Imaginea articolului Michael Douglas îşi foloseşte celebritatea pentru a lupta împotriva armelor nucleare

Michael Douglas îşi foloseşte celebritatea pentru a lupta împotriva armelor nucleare (Imagine: Mediafax Foto)

Robert Galluci, un fost diplomat american care a fost negociatorul-şef în timpul crizei nucleare cauzată de Coreea de Nord în 1994, a declarat în faţa participanţilor că discuţiile recente dintre Statele Unite şi Rusia par destul de promiţătoare, dar că există în continuare îngrijorări destul de puternice, cauzate de ameninţările referitoare la terorismul nuclear.

Michael Douglas este unul dintre susţinătorii sponsorului principal al acestei dezbateri, The Ploughshares Fund, care militează pentru o lume lipsită de arme nucleare. Actorul a devenit membru în consiliul de administraţie al acestui organism în anul 2005.

Deşi a apărut în filme cu teme diverse, de la comedie - "Idila pentru o piatră preţioasă", "Războiul rozelor", "Doar tu şi eu. Al treilea e în plus" - la dramă - "In familie", "Trafic" - sau thriller - "Atracţie fatală", "Instinct primar", "Hărţuire sexuală", "Santinela" -, Gordon Gekko din "Wall Street" a rămas printre cele mai memorabile dintre rolurile lui Michael Douglas. De altfel, actorul a fost recompensat pentru acest rol cu Globul de Aur şi cu un premiu Oscar. Douglas a mai câştigat un premiu Oscar în calitate de producător al peliculei "Zbor deasupra unui cuib de cuci", care a câştigat cinci premii ale Academiei americane de film, în 1975.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici