Michael Jackson, comemorat în faţa Ambasadei SUA de la Bucureşti - GALERIE FOTO

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat în faţa Ambasadei SUA din Capitală pentru a aduce un ultim omagiu starului american Michael Jackson, fanii acestuia depunând flori, coroane, fotografii şi jucării de pluş într-un spaţiu de lângă gardul instituţiei, aflată în centrul Bucureştiului.

317 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, comemorat în faţa Ambasadei SUA de la Bucureşti - GALERIE FOTO

Michael Jackson, comemorat în faţa Ambasadei SUA de la Bucureşti (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Fanii cunoscutului cântăreţ, care a murit în noaptea de joi spre vineri, îşi pot depune darurile într-o zonă special amenajată de lângă gardul Ambasadei Statelor Unite ale Americii din Capitală, perimetrul fiind păzit de forţele de ordine.

Cei care l-au apreciat şi iubit pe Michael Jackson stau încolonaţi pentru a intra în perimetrul special amenajat, în care sunt depuse buchete de flori, fotografii, jucării de pluş, coroane, dar şi scrisori pe care stau scrise replici precum: "Rest in peace", "Jacko", "Michael, we love you", "Michael Jackson, forever". Printre cei care au adus coroane de flori se numără şi casa de discuri Sony Music.

De asemenea, admiratorii lui Michael Jackson au adus fotografii cu acesta din diferitele perioade ale carierei sale, pentru a ilustra parcursul său muzical. Unele persoane s-au străduit să aducă chiar şi afişe de la concertele pe care starul le-a susţinut la Bucureşti, în 1992 şi 1996.

În momentul difuzării acestei ştiri, fanii celui supranumit "Regele pop-ului" stau atât în faţa Ambasadei SUA, cât şi vizavi, lângă sediul ArCuB. Ei îi aduc un ultim omagiu cântăreţului în linişte, muzica lui Michael Jackson auzindu-se doar din când în când de la maşinile care străbat strada Batiştei, unde se află Ambasada SUA.

GALERIE FOTO

De altfel, traficul pe această stradă nu a fost blocat, la un moment dat unul dintre şoferii unei maşini punând la difuzor o piesă a lui Michael Jackson, în aplauzele fanilor starului.

Mai mulţi fani ai lui Jackson, care fac parte şi din Fun Clubul artistului, au venit îmbrăcaţi în doliu, în timp ce un bărbat a apărut purtând tunsoarea cunoscutului cântăreţ.

Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici