Michael Jackson, declarat "solvabil" de către executorii lui testamentari

Executorii testamentului cântăreţului Michael Jackson consideră că averea regretatului artist american depăşeşte 500 de milioane de dolari, reuşind astfel să acopere datoriile de 400 de milioane de dolari pe care acesta le acumulase înainte de a muri, informează femalefirst.co.uk.

22 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, declarat "solvabil" de către executorii lui testamentari

Michael Jackson, declarat "solvabil" de către executorii lui testamentari

John Branca şi John McClain, administratorii provizorii ai averii starului, au depus în justiţie un document în care au indicat faptul că averea lui Michael Jackson este solvabilă, fiind suficient de mare pentru a plăti toate datoriile acumulate şi că "averea lui (Michael Jackson - n.r.) constând în bunuri şi proprietăţi depăşeşte 500 de milioane de dolari".

Acest document, dat publicităţii vineri, 24 iulie, indică faptul că cei doi executori testamentari au recuperat suma de 5,5 milioane de dolari de la unul dintre foştii consilieri de afaceri ai starului american.

Cei doi administratori temporari ai averii lui Michael Jackson finalizează în această perioadă diverse contracte, care, în opinia lor, vor genera venituri de zeci de milioane de dolari, oferindu-le celor trei copii ai lui Michael Jackson o sumă substanţială, după plata tuturor datoriilor tatălui lor. Aceste contracte vor fi supuse spre aprobare tribunalului american în săptămâna următoare.

Informaţiile despre solvabilitatea averii lui Michael Jackson au fost incluse în două documente depuse de Branca şi McClain, prin care cereau curţii să aprobe cererea completată de Katherine Jackson, mama starului dispărut, prin care aceasta solicita plata unei alocaţii lunare. Katherine Jackson, în vârstă de 79 de ani, a completat această cerere, joi, 23 iulie, încercând să obţină o formă legală de acces la averea fiului ei, pentru a putea să îşi crească cei trei nepoţi. Cererea depusă de Katherine Jackson va fi analizată de un judecător american pe 3 august.

În joc se află o avere considerabilă care include, printre altele, 50% din drepturile asupra catalogului Beatles, evaluat la peste un miliard de dolari. Iar valoarea pieselor lui Michael Jackson a atins cote record.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici