Michael Jackson era în formă la ultima repetiţie - VIDEO

Michael Jackson pare în formă şi este plin de energie în ultima repetiţie pentru concertul ce urma să-l susţină la O2 Arena din Londra, în iulie, potrivit unor imagini difuzate în exclusivitate de CNN.

94 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson era în formă la ultima repetiţie - VIDEO

Michael Jackson era în formă la ultima repetiţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu câteva ore înaintea tragicului eveniment, Jacko a repetat renumitul moonwalk, dar şi mişcările sale specifice de dans, reuşind să-i impresioneze pe cei prezenţi la repetiţii.

La sfârşitul repetiţiilor, în timp ce se apropia de maşina sa împreună cu Randy Phillips, directorul AEG Live, Michael i-a şoptit acestuia: "Mulţumesc, sunt sigur că o să reuşim împreună. Ştiu că pot face asta."

"Tot ce ştiu este că acel Michael Jackson care m-a îmbrăţişat şi mi-a spus 'noapte bună', era sănătos, vibrant, pregătit să pornească în cea mai mare provocare a vieţii sale", a declarat directorul AEG Live.

Organizatorii concertelor pe care artistul ar fi trebuit să le susţină la Londra, începând din iulie, au declarat că înregistrările audio şi video de la repetiţiile starului ar putea să genereze încasări de câteva sute de milioane de dolari, putând astfel să şteargă datoriile acestuia.

Michael Jackson, al cărui album "Thriller ", lansat în 1982, reprezintă cel mai bine vândut material discografic din istorie, a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie, din cauza unui stop cardiac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici